Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Belangrijk bericht over uw historische reacties

22 juli 2019


Op dinsdag 24 september 2019 gaan we over op een nieuw systeem. Vanaf 17 september is het niet meer mogelijk om uw historische reacties van vóór 17 september 2019 in te zien bij Mijn reacties.

Wat is een historische reactie?
Een historische reactie is een reactie op een woning waar u niet langer dan één jaar geleden op heeft gereageerd. Na de definitieve toewijzing van de woningen verdwijnen de eerder geplaatste reacties uit de lijst Lopende reacties en gaan ze naar de lijst Historische reacties. U ziet deze woning alleen terug in de lijst Historische reacties als u ook op de woning heeft gereageerd. 

Uw historische reacties uitprinten
Als u voor uw persoonlijke administratie een overzicht wilt van uw historische reacties, dan kunt u dit overzicht heel makkelijk via deze website uitprinten. Dit kan uiterlijk tot en met maandag 16 september. Volg hiervoor onderstaande stappen.

• Log in met uw registratienummer en wachtwoord
• Ga naar Mijn reacties
• Klik op het tabblad Historische reacties
• Klik op de groene button Print. U kunt vervolgens de verdere stappen van uw printer volgen om het overzicht uit te printen. 

De historische reacties na 24 september 2019
Vanaf 24 september wordt uw lijst Historische reacties weer regelmatig aangevuld als u actief op het woningaanbod reageert. Ook de ingetrokken woningen waar u op heeft gereageerd, ziet u terug in de lijst Historische reacties

Uitleg ?

×
Historische reacties

Op dinsdag 24 september 2019 gaan we over op een nieuw systeem. Hierdoor is het vanaf 17 september niet meer mogelijk uw historische reacties in te zien. Lees in dit nieuwsbericht wat dit voor u betekent.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.