Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Bezichtigen en accepteren


Na de sluiting van de reactietermijn sorteert de computer de reacties en nodigt de woningcorporatie de eerste kandidaten uit voor een bezichtiging. De corporatie bepaalt hoeveel mensen worden uitgenodigd.

Als u bent geselecteerd om de woning te bezichtigen, krijgt u eerst een e-mail of telefoontje (afhankelijk van de contactwijze die u heeft opgegeven) om uw belangstelling te peilen. De aanbieding vervalt als u niet op tijd laat weten dat u belangstelling heeft. 

Reageert u op tijd en heeft u belangstelling, dan krijgt u een uitnodiging voor de bezichtiging per e-mail of telefoon. Dit geldt voor bijna alle woningen. Na de bezichtiging moet u tijdig doorgeven of u de woning accepteert.

Let op: staat u op nummer één, dan krijgt u een voorlopige aanbieding en komt er een aanbiedingsblokkade in uw profiel. Dat betekent dat u dan niet op een andere woning kunt reageren. De corporatie controleert uw gegevens. Als deze juist zijn, krijgt u een huurcontract aangeboden.
Heeft u een voorlopige aanbieding en ziet u toch af van de woning, dan vervalt de aanbiedingsblokkade.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.