Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij Woonkeus

Let op!

Per 1 januari 2016 is de maximale netto huurprijs voor een sociale huurwoning € 710,68. Het maximale jaarinkomen (toetsingsinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend) waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren, is vastgesteld op € 36.798,-.

Uitzondering

Er is een uitzondering op deze regel in de regio Drechtsteden. Met een inkomen hoger dan € 36.798,- kunt u in aanmerking komen voor een klein deel van de sociale huurwoningen. Let daarom op bij de woningadvertenties of er een voorwaarde staat voor een inkomensgroep. Wanneer inkomensgroep 1 vereist is, betekent dit dat uw inkomen maximaal € 36.798,- mag zijn. Uw inkomen wordt gecontroleerd op het moment dat een woning wordt toegewezen.

Wel of niet inschrijven voor een sociale huurwoning?

Uw inkomen kan altijd veranderen. Daarom is het belangrijk dat u zelf de afweging maakt of inschrijven voor u zinvol is.

Privacy

Als u zich inschrijft als woningzoekende en via Woonkeus een woning zoekt, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In dit privacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

Regio Drechtsteden

De regio Drechtsteden bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Inschrijven bij Woonkeus kost € 31,70. U kunt betalen via iDEAL of door het afgeven van een doorlopende machtiging.

Daarnaast worden er jaarlijks kosten berekend voor het verlengen van uw inschrijving. Een verlenging kost € 20,00 per jaar.

Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Klik op de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.